Nieuws

Wat kost dat? Investeren in de toekomst – Inleiding Corlaer Nieuws

14-10-2024
NieuwsWat kost dat? Investeren in de toekomst – Inleiding Corlaer Nieuws
Inleiding Corlaer Nieuws

Wat kost dat? - Investeren in de toekomst

Deze week vragen we ons tijdens de dag- en weekopeningen af: ‘Wat kost dat?’ Want welke vader onder u zal, als zijn zoon hem om brood vraagt, hem een steen geven? (Matteüs 7:9). Deze mooie tekst uit de Bijbel laat zien hoe belangrijk het is om voor elkaar te zorgen. Op onze school vinden we het belangrijk dat ieder kind de kans krijgt om te leren en te groeien.

De middelbare school is een belangrijke tijd waarin je nieuwe dingen leert, vrienden maakt en jezelf ontdekt. Maar naast de kosten voor boeken, materialen en een laptop, gaat het om veel meer dan dat! Investeren in tijd, inzet en de durf om te groeien, dát is waar het echt om draait! We moedigen leerlingen aan om niet alleen slimmer te worden, maar ook te groeien als mens. We vinden het belangrijk dat ze openstaan voor anderen, hun talenten ontdekken en hun eigen weg vinden. Leerlingen, wees nieuwsgierig! Stel vragen en wees vooral jezelf. Ouders, geef je kind de ruimte om te leren en te groeien. Vanuit ons geloof vinden we ieder kind waardevol en willen we hen helpen ontdekken wie ze zijn en wat ze belangrijk vinden.

De middelbare schooltijd is een investering in de toekomst. Je leert, je ontwikkelt je en je wordt een sterker persoon. Laten we er samen voor zorgen dat alle leerlingen zich thuis voelen op onze school en kunnen groeien!

Peter van Montfrans, afdelingsleider vmbo-basis/kader onderbouw

Afdelingsleider VMBO basis onderbouw