NieuwsVmbo-docenten maken speciale video voor eindexamenkandidaten
Vmbo

Vmbo-docenten maken speciale video voor eindexamenkandidaten

Deze week vonden de diploma-uitreikingen van het vmbo op het Corlaer College plaats Ter ere van deze mijlpaal hebben de docenten van het vmbo een leuke video gemaakt voor hun eindexamenkandidaten, genaamd ‘Diplomama’, gebaseerd op het bekende liedje ‘Europapa’.

De video, die tijdens de diploma-uitreiking werd getoond, was een groot succes onder de leerlingen, ouders en collega’s. ‘Diplomama’ laat op een ludieke en muzikale manier zien hoe trots de docenten zijn op hun leerlingen die hun examen hebben behaald.

De video ‘Diplomama’ is met veel enthousiasme door de docenten gemaakt. Vooraf hadden de docenten ontzettend veel plezier bij het bedenken van de teksten en het uitvoeren van de video, wat duidelijk te zien is in het eindresultaat. Daarmee was het ook nog eens leuke teamactiviteit .

Docent Ineke Maatjes: “Het maken van de video was al een feestje op zich en de diploma-uitreikingen deze week waren een nog groter feest. We wilden iets speciaals doen voor onze leerlingen. Het was geweldig om de reacties te zien en te horen hoe leuk ze de video vonden.”

Bekijk hier de video ‘Diplomama’